Alaska reizen - individueel en in groep, met selfdrives - Wild Alaska

Er zijn op de wereld helaas nog maar weinig plekken waar ongerepte natuur te vinden is, maar kies je voor door Alaska reizen, dan zul je al snel merken dat dit echt nog een puur gebied is. Het natuurschoon is er overweldigend. De bossen, de meren, de dieren en de gletsjers, iedereen die hier komt zal hier ademloos van raken en zich verbazen over de pracht van het landschap. Het hele gebied is zo reusachtig uitgestrekt en zo schitterend, dat maakt door Alaska reizen een ervaring die je echt nooit meer zult vergeten en die ook nergens anders mee te vergelijken is. Je zult keer op keer weer in een ander landschap terecht komen en er weer versteld van staan hoewel wonderlijks de wereld ons te bieden heeft. Voor veel mensen staat deze regio niet op het lijstje met vakantielanden die zij nog eens willen bezoeken en dat is jammer, het heeft zo ontzettend veel te bieden. Voor wie tijdens zijn vakantie zon, zee en strand wil, is dit duidelijk niet het juiste adres. Maar naar Alaska reizen is wel een uitstekende keus voor wie houdt van de natuur, van rondtrekken, van avontuur en actieve vakanties!

Door Alaska reizen

We noemden net al even dat Alaska een zeer groot gebied is, maar er zijn slechts weinigen die door hebben hoe groot het daadwerkelijk is en dat je niet zomaar eventjes van de ene naar de andere kant van Alaska reizen kunt. Het gaat hier namelijk om een oppervlak zo groot als Nederland, België, Duitsland, Spanje en Frankrijk tezamen. Dat is natuurlijk onvoorstelbaar groot en het zal dan ook voor zich spreken dat er grootte verschillen bestaan tussen de verschillende regio’s die deze staat kent. Het staat natuurlijk bekend om zijn bossen en meren en de grizzlyberen, maar zoals gezegd valt er van nog veel meer te genieten. Zo zijn er ook prachtige bergen en beekjes, gletsjers en ijsvlaktes. Door de grootte en uitgestrektheid is op één plaats blijven erg zonde en is het aan te raden om voor door Alaska reizen te kiezen. Pas als je van de ene plaats naar de andere rijdt, over de veelal lege wegen, zul je pas echt ervaren hoe uitgestrekt het er is. Onderweg kun je genieten van het prachtige landschap dat aan je voorbij trekt en op verschillende plaatsen kun je leuke activiteiten ondernemen. Als je naar Alaska reizen wilt, dan is een rondreis dus een goede optie.

Rondreizen met Wild Alaska

Wil jij met een rondreis door Alaska reizen, dan is het aan te raden om dit te boeken via Wild Alaska. Het is een gebied waar het lastig is om op de bonnefooi te reizen, doordat het lang kan duren voordat je bij een volgende plaats aankomt. Goed voorbereid op pad gaan is dus echt aanbevolen en dan is het natuurlijk ideaal om dit te regelen bij een echte expert op het gebied van Alaska reizen. Wild Alaska is zo’n expert. Bij hen kun je verschillende rondreizen boeken, waarmee je onder meer kunt genieten van:

  • de vele dieren die je onderweg tegenkomt, zoals grizzly’s, walvissen, elanden en kariboe’s
  • verschillende landschappen, zoals Mount Denali, Turnagain Arm Fjord en het Denali Nationaal Park
  • culturele uitstapjes, bijvoorbeeld een bezoek aan het Anchorage Museum of Native Heritage Centre

Doordat zij verschillende soorten rondreizen bieden, is er altijd wel een variant te vinden die bij jouw wensen aansluit. Zeker is dat je hiermee gegarandeerd de mooiste plekken zult bezoeken. Maar wees gewaarschuwd: één keer naar Alaska reizen betekent dat je er gegarandeerd weer naar terug zult willen keren! Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn