be-klantendienst - Telefoonnummer pidpaPIDPA staat voor Provinciale Intercommunale Drinkwatermaatschappij der Provincie Antwerpen. Het bedrijf werd opgericht in 1913 en produceert en distribueert drinkwater in de provincie Antwerpen. Inmiddels maken meer dan 1 miljoen inwoners van deze stad gebruik van de dienst van dit bedrijf. Er wordt meer dan 175 miljoen liter water per dag gezuiverd. Van grondwater wordt zo lekker en zuiver drinkwater gemaakt. Dit bedrijf behoort tot de top drie van drinkwaterbedrijven in België. Wil jij contact opnemen met dit bedrijf? Bel dan het telefoonnummer van PIDPA. Op de website van BE Klantendienst kunt u dit makkelijk vinden, naast bijvoorbeeld de website van het bedrijf zelf en beoordelingen op verschillende niveaus.

  • Views
  • Rating
  • Quality
  • Reactions

Op de website van de BE Klantendienst heb je dus in een keer een goed overzicht van het bedrijf dat je opzoekt. Je kunt hier terecht voor uiteenlopende soorten bedrijven en het is de manier om makkelijk contact te leggen met een bedrijf van jouw keuze. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is bellen naar het telefoonnummer 0902-33555. Een van de medewerkers van de BE Klantendienst verbindt jou dan door met het juiste telefoonnummer van PIDPA.

Meer dan alleen het telefoonnummer van PIDPA

Je kunt op de website van de BE Klantendienst voor meer dan alleen het telefoonnummer van PIDPA terecht. Je vindt hier ook de actuele contactgegevens van vele andere bedrijven en meer informatie erover. Deze website is dus ook heel prettig om te gebruiken als je op zoek bent naar een product of dienst in een bepaalde categorie. Door op de hoofdpagina van de website van BE Klantendienst te kiezen voor een van de vele categorieën en subcategorieën die ze hier hebben, v vind je de bedrijven die jou op dit gebied kunnen helpen. Wil jij vervolgens meer weten? Dan kun je direct doorklikken naar de website van het bedrijf of je neemt contact met ze op door met bovenstaand nummer te bellen en direct doorverbonden te worden met de juiste afdeling die al jouw vragen kan beantwoorden. Door op deze manier contact op te nemen met het bedrijf ben je niet alleen veel sneller geholpen, maar je hebt ook in een keer alle informatie die je nodig hebt bij de hand. Steeds meer mensen zoeken daarom de contactgegevens van het bedrijf dat ze willen bereiken op via de BE Klantendienst. Bijvoorbeeld het telefoonnummer van PIDPA.

Het telefoonnummer van PIDPA en veelgestelde vragen

Weet je niet zeker of jij met jouw vraag wel bij PIDPA aan het juiste adres bent? Neem dan eerst een kijkje op de website van het bedrijf. Je vindt hier meer informatie over de producten en diensten die ze aanbieden en je kunt hier een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen. Wil jij toch liever telefonisch geholpen worden? Dan neem je dus contact op met het telefoonnummer van PIDPA via 0902-33555. Op de website van het bedrijf kun je ook terecht voor het berekenen van je waterfactuur en onvoorziene en voorziene storingen. Zeker als je al een klant bent bij PIDPA is dit prettige informatie om bij de hand te hebben. Voor alle actuele contactgegevens van dit bedrijf moet je bij BE Klantendienst zijn. Zij zorgen ervoor dat alle informatie die je op dit gebied nodig hebt, allemaal op een plaats bij elkaar staan. Je hoeft dus niet de hele website door om alle benodigdheden bij elkaar te verzamelen. Alles staat bij elkaar en is dus makkelijk te vinden. Je kunt er dus inderdaad voor zoveel meer terecht dan alleen het telefoonnummer van PIDPA.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn