Als je op zoek bent naar een manier om je bewustzijn als het ware te ontgrendelen, dan kun je een beroep doen op Hypnose Praktijk. Hier kun je namelijk terecht voor hypnose in Brugge. Dat betekent dat je via hypnose in Brugge ook bepaalde problemen kunt aanpakken die hun oorsprong vinden in je geest en dan met name het onbewuste deel van die geest. Hoewel de meningen verdeeld zijn over hoe de geest van de mens er nu precies uit ziet, is het toch wel een alom geaccepteerd idee dat je een bewust en een onbewust deel hebt. Dit is ook heel voor de hand liggend, want je bent je immers niet altijd van alles bewust. Je kunt op dit moment denken aan je huidige vriendin of vrouw zonder dat er ook maar 1 gedachte naar je voorgaande vriendin of vrouw uitgaat. Maar dat betekent niet dat deze herinneringen of gedachten niet kunnen bestaan. Ze zijn alleen voor het moment opgeslagen in het onbewuste deel van je geest. Dat is maar goed ook, want het wordt heel lastig om te functioneren als je je constant altijd van al je ervaringen en herinneringen bewust bent. Kennis is mooi, maar je wilt het wel een beetje geordend hebben. Alles wat je niet direct nodig hebt, wordt daarom netjes opgeslagen. Net zoals je op een computer ook alleen die bestanden actief hebt die je nodig hebt. De rest bewaar je netjes in mappen en in folders. Sommige herinneringen van ervaringen worden heel diep begraven. Je vergeet soms dat je deze ervaringen hebt meegemaakt. Dit kunnen bijvoorbeeld onverwerkte trauma’s zijn. Maar het kan ook gaan om bepaalde patronen die via gewoontes gedrag veroorzaken. Je bent je dan alleen niet bewust van die patronen en dus wordt het gedrag gewoon voortgezet. Het is dan ook juist in zulke gevallen goed om gebruik te maken van hypnose in Brugge bij Hypnose Praktijk. Je kunt zulke verborgen onderliggende patronen of vergeten ervaringen/herinneringen bloot leggen. Dat doe je niet zelf natuurlijk, want daar heb je de hypnotherapeut voor nodig. Deze zal via hypnose in Brugge aan de slag gaan om te kijken wat de oorzaak van de problemen is. Vervolgens kun je via de hypnose in Brugge of de hypnotherapie een oplossing vinden voor de ongewenste gedragspatronen. Je gedrag begint in de regel immers in de geest. Het is dan ook fijn als je een beetje aan deze geest kunt sleutelen om je gedrag als het ware bij te sturen of helemaal in te dammen. Niets ligt wat dat betreft vast en je hoeft je dan ook niet achter een soort vaststaand karakter te verschuilen. Mensen die claimen dat ze gewoon zus of zo zijn, die houden zich voor de gek. 

Kijk snel op de site en maak een afspraak voor een sessie hypnose in Brugge

Als je nieuwsgierig bent, dan kun je voor verdere informatie terecht op de website van hypnosepraktijk.net. Hier vind je meer informatie over de praktijk en de hypnotherapeut(en). 

Waar kun je hypnotherapie voor inzetten? 

Misschien vraag je je af waar je hypnose in Brugge voor kunt gebruiken. Hieronder kun je alvast een lijst vinden met een paar voorbeelden van problemen die verholpen kunnen worden met hypnose in Brugge: 

  • Verslavingen
  • Overgewicht
  • Depressie
  • Nagelbijten

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn