Een vakantie is voor iedereen persoonlijk. De één wil graag heerlijk ontspannen, terwijl de ander op een sportieve manier bezig wil zijn om zo alle werkprikkels even te doen vergeten. Weer een ander ontspant het meest door rond te trekken en alle verborgen plekken van een gebied te verkennen. Er zijn talloze mogelijkheden wat betreft ontspannen op vakantie. Daar hoort dan ook voor iedereen een ander land, gebied en accommodatie bij. Voor de liefhebbers van natuur, ontspannen, sportief bezig zijn of rondtrekken (of een geweldige combinatie van dit alles!) is Provence een perfecte locatie. Provence is een gebied in het zuidoosten van Frankrijk en ligt tussen het Rhônedal, de Middellandse zee en Italië in. Het klimaat wordt daardoor door veel mensen als ideaal gezien: met temperaturen in de winter rond de 11 graden Celsius en in de zomer tussen de 30 en de 30 graden Celsius is het erg aangenaam. Een ideale manier om de vakantie op uw eigen manier in te vullen, is door een vakantiehuis in Provence te boeken op bijvoorbeeld interhome.be. Een vakantiehuis in Provence geeft u de mogelijkheid om uw vakantie helemaal eigen te maken. Samen met vrienden, familie of uw gezin deelt u een villa, boerderij of vakantiehuis in Provence, zonder andere mensen om u heen. Zo kunt u de vakantie helemaal op uw eigen persoonlijke manier invullen. Misschien blijft u wel liever aan uw privézwembad liggen in de tuin, terwijl de kinderen het liefst gaan mountainbiken in de bossen. Een vakantiehuis in Provence maakt een vakantie met verschillende behoeftes en wensen meer dan mogelijk!

Volop mogelijkheden met een vakantiehuis in Provence

Met de talloze oude binnensteden kom je elke keer weer de meest indrukwekkende fonteinen, prachtige oude gebouwen, straten en bijzondere monumenten tegen. Denk bijvoorbeeld aan de Kathedraal van Saint-Sauveur, of het zeer fotogenieke Place d’Albertas, welke tijdens een bezoek aan Provence zeker niet mogen ontbreken. Ook markten weten ze in Provence fenomenaal te maken. Zowel op dinsdag-, donderdag-, als zaterdagochtend zijn er in het centrum tientallen kramen met verse bloemen, groenten, fruit en lokale producten te vinden. Ook kramen met boeken en kleding ontbreken niet aan de Provençaalse markt. De liefhebbers van en voor geschiedenis kunnen hun hart ophalen, met een vakantiehuis in Provence. De stad ademt geschiedenis! Zo is het indrukwekkende Camp Les Milles te bezoeken, net buiten de stad. Door de populariteit van dit waanzinnige internerings- en deportatiekamp van de Tweede Wereldoorlog (welke nog intact is én geopend voor publiek), is het Camp Les Milles eenvoudig te bereiken per bus. Daarnaast zijn Arles, Camargue, Aix-En-Provence en natuurlijk het strand aan Saint-Tropez het bezoeken meer dan waard. Door het huren van een vakantiehuis in Provence liggen al deze mogelijkheden binnen handbereik. Bepaal zelf wanneer u wat gaat doen en geniet van de prachtige natuur in Provence op uw eigen manier! Een vakantiehuis in Provence is op verschillende manieren te interpreteren. Zo hebben wij van InterHome diverse accommodaties beschikbaar zoals:

  • Appartementen,
  • Boerderijen,
  • Villa’s,
  • Vrijstaande huizen,
  • En nog veel meer!

De website van InterHome

Onze website heeft een erg handig zoek- en filtersysteem, waardoor het vinden van uw ideale accommodatie erg eenvoudig wordt. U vult in wat voor type huis u graag wilt huren, welke eisen u aan deze accommodatie stelt (open haard, een sauna, een zwembad in de tuin, een Jacuzzi enzovoorts) en in welke periode u met hoeveel personen wilt verblijven. De website laat u dan alle verschillende mogelijkheden zien! Mocht u vragen hebben of er toch niet aan uit komen, dan staat ons professionele team 24/7 voor u klaar!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn