Als je te kampen hebt met overgewicht en daar iets aan wil doen, dan kun je natuurlijk wel wat hulp gebruiken. Sporten en gezond eten is heel makkelijk als je daar al een routine van hebt gemaakt. Fanatiek sporten is dan ook iets waar veel mensen praktisch aan zijn verslaafd. Dat maakt ook dat het lichaam makkelijk in beweging is te brengen, want het lichaam is gewend aan deze routine. Maar als je daar niet aan gewend bent en ook nog eens te maken hebt met overgewicht, dan kun je niet zomaar heel fanatiek gaan sporten. Je moet het opbouwen en dat maakt dat je niet snel resultaat ziet. Je zult eerder zien dat je meer en meer opziet tegen het sporten, want het is met overgewicht gewoon niet plezierig. Een sportauto kan met een heerlijke snelheid over het wegdek razen, maar een vrachtwagen met een flinke lading is log en langzaam en doet er veel langer over. Je kunt niet van die vrachtwagen verwachten dat deze net zo soepel en snel over het wegdek beweegt als de sportauto. Zo kun je ook van ieder lichaamstype een fanatisme voor sport verwachten. Met een virtuele maagband die je via Hypnose Praktijk kunt verkrijgen, is het in ieder geval mogelijk om de trek naar eten te verminderen. Het is vaak juist tijdens een dieet voor mensen met overgewicht extra lastig om niet toe te geven aan de drang om te eten. Helemaal als men ook nog sport. De trek en het afzien maakt de drang naar een beloning des te groter. Het risico op terugval is dan ook groot. Maar met een virtuele maagband, kun je dat risico aan banden leggen. Als er geen trek is, dan ga je ook niet eten. Een gebrek aan trek kan soms toch nog wel leiden tot een drang naar eten omwille van gewoonte of troost. Maar dankzij een virtuele maagband heb je al snel het gevoel echt vol te zitten. En op dat moment is eten gewoon niet langer prettig. Als je via hypnose een virtuele maagband laat plaatsen, dan is er dus geen sprake van een echte maagband. Een echte wordt via een operatie in je lichaam geplaatst. Je maag wordt door een dergelijke maagband dus echt kleiner gemaakt. Maar als je je hersenen wijs kunt maken via een signaal dat de maag kleiner is zonder deze echt kleiner te maken, dan is dat uiteraard des te beter. Via Hypnose Praktijk kun je dus een suggestie planten in je geest die zegt dat er een virtuele maagband in je lichaam aanwezig is. Er zijn ook maar een paar sessies voor nodig om dit succesvol te realiseren.

Kijk voor meer informatie over een virtuele maagband op de site

Via de site van hypnosepraktijk.net kun je snel ontdekken of een virtuele maagband iets voor jou is. De site voorziet je van meer gedetailleerde informatie. Ook vind je informatie over de verschillende diensten waar je gebruik van kunt maken

De diensten van Hypnose Praktijk 

Naast een virtuele maagband die je helpt bij het verliezen van gewicht, kun je ook een beroep doen op Hypnose Praktijk voor hulp bij: 

  • Verslavingen
  • Faalangst
  • Neuroses 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn