Xplorethenorth - Lapland reizenBent u uw zomervakantie aan het regelen? Bent u van plan om naar Scandinavië te gaan? Kiest u dan voor het noorden van deze regio. Toegegeven, het kan er pittig koud zijn. Dat is ook een reden om het in de zomer te bezoeken. Hebt u geen zin om naar de zon te reizen en wilt u eens iets avontuurlijks gaan doen op vakantie? Gaat u dan naar Lapland reizen. Hier zult u zeer zeker geen spijt van krijgen. Wij zijn een kleine reisorganisatie, gespecialiseerd in deze Lapland reizen. Mocht u graag een ander origineel gebied in Scandinavië willen bezoeken dan kan dat ook zeker. Zo verzorgen we naast deze Lapland reizen ook reizen naar:

  • Dit is een eilandengroep boven Noorwegen en dus boven de Noordkaap. U bent dichtbij de Noordpool. Durft u het aan om hier tochten te maken? U kunt zowel ter land als ter zee reizen en de kans dat u een ijsbeer zult zien is zeer groot. Een avontuur om nooit te vergeten.
  • Liever naar IJsland? Ook naar dit land verzorgen wij prachtige avontuurlijke reizen. Laat u rondleiden langs de vele vulkanen, geisers en rotsachtige gebergtes. Het land ligt boven de boomgrens en dat maakt het tot een dor en onheilspellend gebied.

Als u door Lapland reizen wilt, dan kunt u dus gebruik maken van onze service. In principe gaat uw reis zich afspelen in Noorwegen. Lapland is niet een gebonden regio want het bestrijkt de noordelijke delen van Noorwegen, Zweden en Finland. Zelfs een deel van Rusland, Kola genoemd, valt hieronder. De Lapland reizen die wij aanbieden gaan aldus door Noord-Noorwegen. Een uitgelezen kans om het noorderlicht te bekijken. Dit prachtige groenblauwe licht dat u zult zien gaat u de rest van uw leven bijblijven. Dit is een zeer unieke ervaring. Dit zogenaamde poollicht ontstaat doordat hooggeladen deeltjes afkomstig van de zon in de buurt van de Noordpool met verhoogde snelheid de atmosfeer binnendringen. Door botsingen met de zuurstof- en stikstofdeeltjes in de bovenste lagen van de atmosfeer, zo tussen de 80 en 100 kilometer, komt er enorm veel energie vrij en dat uit zich in dit prachtige licht.

Door Lapland reizen? Wij verzorgen uw reis met liefde

Hebt u altijd al het poollicht willen zien? Ga dan naar Lapland reizen. Wij zijn een Nederlands bedrijf dat geheel verzorgde reizen naar dit gebied organiseert. Naar Lapland reizen kunt u individueel doen, met vrienden, uw gezin of met een groep. We begrijpen dat men nooit echt weg is van volle bussen. Uiteraard is er wat minder animo om naar Lapland te reizen dan naar de stranden van bijvoorbeeld Spanje. Dit soort volle groepsreizen treft u niet bij ons aan. Wilt u diverse activiteiten in deze streek alvast boeken? Dan mag u groepen verwachten tussen de 6 en de 12 mensen. Wij houden het zelf ook liever klein. U verblijft bij Nederlandssprekende hosts, u krijgt te maken met gepassioneerde gidsen die u alles over de Lapse cultuur, over het Noorderlicht en over de flora en fauna kunnen vertellen. Hebt u altijd al grote groepen elanden en rendieren in het wild willen zien? Dan is het naar Lapland reizen aanbevolen! Voor velen is de Noordkaap ook een plek van groot belang. Dit wordt algemeen beschouwd gezien als noordelijkste punt van Europa. Als we het over het “vaste land” hebben dan is dat zeker waar. Maar het zal u misschien niet verbazen dat er ook een Noordkaap op Spitsbergen en op IJsland te vinden is. Ook daar kunt u dankzij ons nu een kijkje nemen en wie weet ziet u het noorderlicht in volle glorie mogen aanschouwen. Door Lapland reizen is dan ook echt aanbevolen voor iedereen die Scandinavië in zijn hart heeft gesloten.

Boek vandaag nog en laat uw dromen uitkomen

Door Lapland reizen kan op diverse manieren. U kunt via onze website zelf een pakket samenstellen en er diverse activiteiten en chalets in opnemen. Ook kunt u voor een kant-en-klare reis kiezen. Dan nemen we meteen contact op met de verhuurders en leggen we uw reservering vast. Maak het door Lapland reizen zo uniek mogelijk. U kunt kiezen uit diverse arrangementen. Zo kunt u een weekendje weg om het noorderlicht te bekijken, maar kunt u ook een reis gaan maken met uw eigen husky hondenspan door de uitgestrekte wildernis. Dan trekt u van hut naar hut dus u moet wel tegen een stootje kunnen. Dat is wel de ultieme manier om door Lapland te reizen want u kunt onderweg overal even stoppen om te genieten van het uitzicht. Gaat u liever wat sneller door de sneeuw en wilt u niet verantwoordelijk zijn voor deze honden? Kies dan voor een sneeuwscooter. Eenvoudig te leren en u hebt er niet eens een rijbewijs voor nodig. Als u liever rustig en comfortabel uw winter doorbrengt in Lapland dan kunt u ook kiezen voor een luxe lodge of chalet met alles er op en er aan. Een eigen sauna, een bubbelbad, een open haard en nog veel meer. Het wacht allemaal op u als u door Lapland gaat reizen. Bent u benieuwd naar de prijzen? Vraag dan om een offerte. Geeft u duidelijk aan wat u van ons verwacht, welke Lapland reizen u wel ziet zitten, wat uw beschikbare vrije dagen zijn en vergeet niet om uw naam en e-mailadres achter te laten. Dan komen we zo snel mogelijk bij u terug en kunt u een unieke reis gaan boeken!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn