Het is voor mijn vrouw en ik alweer even geleden dat we fit en jong waren. Al sinds een fiks aantal jaar gaat onze gezondheid achteruit. Op een gegeven moment werd het zo slecht dat mijn vrouw steeds moeilijker de trap opkwam en dat zorgde toch wel voor problemen. We hebben het er toen over gehad om te gaan verhuizen, maar uiteindelijk vonden we dit allebei toch de minst leuke oplossing. We wonen al jaren in ons huis en dat wilden we toch niet zomaar opgeven. Onze dokter raadde aan om naar de mogelijkheden te kijken van het installeren van een traplift. Hierdoor kwamen wij terecht op de website van Handicare. Bij dit bedrijf kunt u een traplift huren, maar het is ook mogelijk om een traplift te kopen.

  • Trapliften met bochten
  • Rechte trapliften

De mogelijkheden voor een traplift huren klonken ons erg goed in de oren. Een traplift kopen komt namelijk met de nodige nadelen. Ten eerste is het vrij duur in de aanschaf. Zelfs als u voor een tweedehands exemplaar gaat kan dit behoorlijk oplopen en daar zitten dan ook weer andere nadelen aan. Een traplift moet in de meeste gevallen namelijk op maat gemaakt worden en de kans dat u een tweedehands exemplaar vindt die precies bij uw trap en huis past, is vrij klein. Daarnaast is een traplift huren helemaal niet zo duur als u zou denken. Het was voor ons dan ook zeker de goedkoopste optie.

De service bij een traplift huren

Bij Handicare doen ze meer dan alleen de mogelijkheid van een traplift huren aanbieden. Er zijn uiteraard meerdere bedrijven in Nederland die dat doen en er is natuurlijk een goede reden waarom wij voor dit bedrijf kozen. Voor ons was het belangrijkste toch wel de service die zij leveren. Deze is namelijk uitstekend. Van het moment dat we voor het eerst contact met ze opnamen voor meer informatie tot zelfs na het installeren van de traplift, ze staan altijd voor hun klanten klaar. Toen we eenmaal de beslissing hadden genomen voor een traplift huren, wilden we hier ons natuurlijk nog wel in verdiepen. Als het zou blijken dat kopen toch een goedkopere optie zou zijn, dan waren we daar uiteindelijk voor gegaan. Hiervoor hebben we dus contact opgenomen met de medewerkers van Handicare. En vanaf het eerste contact zijn ze altijd heel duidelijk geweest over wat ze aanbieden en hoe wij de beste keuze konden maken. Het werd al snel duidelijk dat een traplift huren de meest eenvoudige optie was.

Een traplift huren en installeren

Niet alleen is een traplift huren bij Handicare heel erg makkelijk, het is ook nog eens scherp geprijsd en ze nemen veel dingen van ons over. Zo hoefden we ons geen zorgen te maken over het installeren van de traplift en ook het onderhoud ervan doen zij. Dit is voor ons natuurlijk wel zo prettig. Ik had het toch een groot nadeel gevonden als had gebleken dat we zelf dit soort dingen moesten regelen. Ook hebben ze ons door het hele proces heen goed op de hoogte gehouden. Zo hoeft u bij dit bedrijf er niet bang voor te zijn dat u achteraf ineens met onverwachte kosten geconfronteerd wordt. Zij laten u duidelijk van tevoren weten waar u op kunt rekenen en hoe dit in verhouding staat tot de andere mogelijkheden die zij aanbieden. Alle medewerkers van Handicare die wij hebben gesproken zijn altijd zeer vriendelijk. Hier wordt u zeker goed geholpen. Als u dus net als wij een traplift huren wilt, dan raden wij u zeker aan om contact op te nemen met de medewerkers van Handicare.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn