Bent u het zat dat uw website er continu uitvliegt door slecht onderhouden servers van uw hostingbedrijf? Stap dan over op TransIp want wij gebruiken VPS. Dat staat voor “virtual private server”. Uw website wordt op een virtuele server gezet die vervolgens op onze hostingserver wordt geplaatst. Dit klinkt nogal technisch en dat is het misschien ook wel. Het is in ieder geval belangrijk om te weten dat wij met minder meer kunnen doen. Minder in de zin dat we slechts één grote fysieke server nodig hebben omdat er vele virtuele servers op geplaatst kunnen worden. De hardware, dus de fysieke server kan daardoor een veel langere tijd gebruikt worden. Een ander groot voordeel van de VPS is dat alle specifieke virtuele servers worden beveiligd. Mocht een VPS worden aangevallen dan kan er niets met uw gegevens gebeuren. Veiligheid hebben wij hoog in het vaandel staan. We hebben net als u een hekel aan virussen en spam en ook tegen hackers hebben we zeer uitvoerige bescherming geïnstalleerd op de VPS. We gebruiken de Blade VPS PureSSD en die VPS is er in 3 varianten. U kunt er vandaag nog een abonnement op nemen. Denkt u hier van te voren goed over na? Dit is immers een grote stap voor uw onderneming. En ook al hebt u een eenmansbedrijfje zoals een ZZP-bedrijf, dan nog hebt u een goede en beschermde website nodig.

Dankzij VPS wordt de veiligheid van uw data gegarandeerd

U wilt met deze moderne tijden meegaan en daarom wilt u waarschijnlijk VPS gebruiken. Kijkt u eens op onze website want naast VPS kunnen we tevens uw domeinnaam registreren en hosten. Is uw naam al in gebruik? Probeer dan een andere extensie te gebruiken of maak gebruik van interpunctie. Een kleine variatie kan namelijk al voldoende zijn. Wilt u graag op de site kunnen werken met tekstverwerkers? Dan kunt u via TransIp een abonnement op WordPress nemen. Dit is slechts een kleine greep van ons totale aanbod. Als u graag eerst de kat uit de boom wilt kijken dan is dat bij ons geen enkel probleem. Neemt u even contact op met de klantenservice! Er staat 24 uur per dag iemand voor u klaar want we moeten immers ook weleens midden in de nacht reparaties uitvoeren. En als u liever uw prangende vragen op een andere manier stelt, dan kunt u ons een e-mail sturen. Het prettige van de VPS server is dat als er zich een probleem voordoet op een van de vele virtuele servers, dan wordt uw site met al zijn gegevens direct geëmigreerd naar een andere server. En om de 4 uur wordt er een actuele back-up gemaakt van uw gegevens. Gegevensverlies wordt daardoor tot een minimum beperkt.

We bieden u 3 interessante pakketten aan

De drie pakketten hebben onderling de volgende verschillende eigenschappen:

  • De processor (duocore, quadcore etc)
  • Hoeveelheid intern geheugen (RAM)
  • Hoeveelheid geheugen op de SSD-kaart
  • De hoeveelheid dataverkeer per maand
  • Updates, back-up, snapshots
  • En of u al dan niet monitoring wilt inschakelen

U begrijpt dat de prijzen van de VPS oplopen naarmate u meer wenst. Daarom luisteren we eerst graag naar uw wensen en voorkeuren. Zo is de minimale versie prima voor bloggers en vloggers. Maar als u een grote website met intranet hebt waar een hele klantenservice of kantoor mee werkt dan raden we een wat grotere variant aan. Wij doen aan maatwerk en willen u hier graag mee helpen. Wist u dat we u ook toegang tot extra functies op uw site via een app kunnen geven? Download de app op uw tablet en smartphone!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn