Als je op vakantie gaat naar Barcelona, dan wil je deze stad uiteraard op de meest optimale manier verkennen. Er is immers zoveel te zien en zoveel te doen en daar wil je uiteraard zo goed mogelijk van genieten. Een weekendje is eigenlijk niet genoeg, maar als je de dagen goed volpropt, dan kun je heel veel van de stad zien. Maar het is beter om iets langer te gaan, zodat je ook beter kunt genieten van de dingen die je ziet en meemaakt. Als je als een wervelwind door de stad heen stormt, dan zie je heel veel, maar tegelijkertijd zie je ook heel weinig omdat het allemaal heel vluchtig is. Voor je het weet ben je weer thuis en heb je eigenlijk geen idee wat je allemaal gezien en gedaan hebt. Door een week te gaan of bijvoorbeeld 5 dagen, kun je de stad heel goed verkennen. Het is dan ook een goed idee om voor deze reis een vakantiehuis in Barcelona te boeken. Dit kun je doen bij Interhome. Als je een vakantiehuis in Barcelona tot je beschikking hebt, dan heb je meteen een hele comfortabele uitvalsbasis. Als je dan wat meer tijd tot je beschikking hebt, dan kun je de tripjes plannen vanuit je vakantiehuis in Barcelona. Je hoeft dat niet thuis allemaal al uit te zoeken. Als je in een hotel zit, dan is het vaak niet zo fijn om daar alles nog uit te moeten zoeken. Je hebt dan niet de ruimte en het comfort om even lekker te gaan zitten, eventueel een kopje koffie te zetten en je te gaan oriënteren. Als je een vakantiehuis in Barcelona hebt, dan kan dat dus wel. Je kunt dan ook makkelijk tussen de middag terugkeren en even lunchen in het vakantiehuis in Barcelona. Dankzij het snelle metronetwerk ben je zomaar in het centrum van de stad en ook zomaar weer terug bij je vakantiehuis in Barcelona. Zo kun je vanuit het vakantiehuis een tripje plannen naar de Sagrada Famila. Dit is toch wel de trekpleister van Barcelona te noemen. Het is een immense kathedraal waar al sinds de 19de eeuw aan wordt gewerkt. Gaudi is er mee begonnen, maar hij stierf op ongelukkig wijze voordat de kathedraal afgemaakt kon worden. Hij zou waarschijnlijk nooit hebben durven dromen dat we er in 2020 nog steeds bezig zijn. Het is een kerk die zowel van de buitenkant als de binnenkant de moeite waard is. Het is dan ook een goed idee om hier een halve dag of meer voor uit te trekken. Daarna kun je terugkeren naar je vakantiehuis in Barcelona of doorreizen naar Park Guell. Dit park is ook door Gaudi ontworpen en had een heuse woonwijk moeten worden. Inmiddels is het echter een toeristische trekpleisters. 

Boek jouw vakantiehuis in Barcelona via interhome.be

Mocht je Barcelona willen bezoeken en wil je graag een vakantiehuis in Barcelona boeken, dan kun je terecht op de website site interhome.be. Je kunt via de site meteen de beschikbaarheid van alle vakantiehuizen controleren en meteen boeken. 

Reis naar vakantiehuizen in heel Europa via Interhome

Als je na het bezoeken van Barcelona opnieuw weg wilt, dan kun je uiteraard ook vakantiehuizen boeken in andere Europese Landen zoals: 

  • Frankrijk
  • België
  • Duitsland
  • Griekenland

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn