Er zijn in Nederland en België veel mensen die kampen met een (licht) overgewicht en hierdoor niet lekker in hun vel zitten. Ook zijn er natuurlijk genoeg mensen die wel een gezond gewicht hebben maar toch graag een paar kilo kwijt willen. Voor een ieder die wat wil vermageren is er gelukkig de Hypnose Praktijk. Wij hebben meerdere vestigingen in Nederland en België waar wij mensen kunnen helpen bij het vermageren. Door hypnotherapie te gebruiken kunnen wij uw eigen wilskracht aanspreken en u daardoor helpen bij het verliezen van gewicht. Veel mensen kunnen lastig nee zeggen tegen slecht en ongezond eten of eten te veel zonder dat ze dit eigenlijk nodig hebben. Vaak komt dit door een automatische reactie en zit er niet heel veel gedachte achter. Om dit soort zaken te doorbreken en dus ook daadwerkelijk te vermageren kan hypnose zeer goed helpen. Wij spreken uw onderbewustzijn aan waardoor u gemakkelijker gezonde keuze kunt maken en zult merken dat u binnen de kortste keren gewicht kan verliezen. Er zijn voldoende voorbeelden te noemen van mensen die al van alles hebben geprobeerd maar alsnog niet op hun ideale gewicht zijn. Vermageren is dan ook vaak zeer lastig omdat veel mensen volgens een bepaald patroon leven en dit doorbreken veel moeite kan kosten. Ook is het zo dat ongezond eten vaak gewoon erg lekker is en het daarom lastig is om dit te laten staan. Gelukkig kunnen wij met dit soort problemen helpen zodat u binnen de kortste keren weer gelukkig bent met uw eigen lichaam en weer lekker in uw vel zit. Onze ervaren en uitstekend gekwalificeerde therapeuten kunnen u onder hypnose helpen om betere keuzes te maken en daardoor kunt u veel gemakkelijker vermageren dan zonder onze diensten. Het is ook zeer handig dat het in principe geen moeite kost omdat u tijdens de behandelingen zelf eigenlijk niks hoeft te doen. U hoeft zich alleen maar te ontspannen en uw onderbewustzijn en onze therapeuten al het werk laten doen. Wij herprogrammeren als het ware uw onderbewustzijn waardoor vermageren niet langer een gevecht is maar iets is wat natuurlijk zal komen. Wilt u ook graag wat vermageren, dan kunt u dus zeker bij ons aankloppen voor hulp door middel van hypnotherapie.

Het onderbewustzijn stimuleren om te vermageren

Wij hebben veel klanten die bij ons komen en al van alles hebben gedaan om te zorgen dat ze zullen vermageren. Vaak blijkt niks te helpen. Dit komt onder andere door slechte diëten die er eigenlijk alleen maar voor zorgen dat u een periode veel honger heeft en daarna alleen nog maar meer gaat eten en het gewicht er zo weer aan is. Dit jojo-effect heeft u zeker niet als u gaat vermageren door middel van hypnotherapie. Wij zorgen er voor dat de onderliggende oorzaken waarom u te veel eet worden aangesproken en worden verholpen. Hierdoor zult u merken dat u veel minder drang heeft naar eten. Ook voor emotionele eters is het zeer verstandig om gebruik te maken van hypnose om dit tegen te gaan. Wij hebben diverse methoden om vermageren te stimuleren. Wij kunnen u bijvoorbeeld onder hypnose wijsmaken dat u een maagband heeft gekregen. Dit klinkt misschien wat vreemd, maar het werkt echt als u denkt dat u gewoon minder in uw maag kunt hebben. Veel mensen gaan hierdoor minder eten en zitten sneller vol. Eigenlijk zorgt uw onderbewustzijn er dan voor dat u niet meer eet dan nodig en waardoor u zult merken dat u zult vermageren. Ook hebben wij een speciale methode om de drang naar zoet eten en ander ongezond lekkers sterk te verminderen. Onder diepe hypnose kunnen wij er voor zorgen dat er een trigger bij u komt die er voor zorgt dat u hier gemakkelijker nee tegen kunt zeggen. Zoals u kunt lezen kunnen wij u zeer goed helpen als u gewicht wilt verliezen en is het dan ook zeker aan te raden om van onze diensten gebruik te maken als u wilt vermageren. Wij kunnen u overigens ook bij vele andere zaken helpen. U kunt ook bij ons terecht als u last heeft van de volgende zaken:

  • Angsten
  • Depressies
  • Fobieën
  • Stoppen met roken
  • Drinken van alcohol

Maar dit is slechts het topje van de ijsberg. Onze therapeuten helpen u graag om vele problemen en angsten te overwinnen. Vaak is dit al met een paar behandelingen mogelijk en daarom is het ook een zeer goedkope oplossing om van uw problemen af te komen. Wij helpen u graag dus twijfel niet als u contact met ons op wil nemen maar doe dit vandaag nog.

Uw problemen en angsten overkomen

Veel mensen gaan gebukt onder (vaak irrationele) angsten en andere problemen. Door middel van hypnotherapie kunnen wij zeer veel verschillende zaken voor u oplossen. Handig is ook dat u hier zelf eigenlijk niet veel voor hoeft te doen omdat u onder hypnose hier niet veel van zult merken. De meeste mensen kunnen zich alles bovendien goed herinneren en zullen dit als zeer prettig ervaren. Wilt u precies weten hoe alles in zijn werk gaat en wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan vooral eens rond op onze site om alles te weten te komen over de diensten die wij kunnen bieden. Met hulp van onze therapeuten kunt u gemakkelijker vermageren en bijvoorbeeld ook stoppen met roken. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn