Wij zijn binnenkort vijfendertig jaar getrouwd en dat willen wij graag groots vieren. Wij hebben het namelijk al meerdere keren meegemaakt dat mensen in onze omgeving dit jubileum niet wisten te halen omdat een van de partners voortijdig wegviel en dus wilden wij graag vieren dat wij al zo lang bij elkaar zijn. Wij hebben daarom besloten dat wij ons jubileum wilden gaan vieren met een reis. Wij houden er namelijk heel erg van om de wereld te verkennen, maar wij hadden nooit de tijd genomen om dit ook echt goed te doen. Wij hebben daarom besloten om een keer te kijken wat wij graag zouden willen doen en al snel waren mijn man en ik het er over eens dat wij een reis naar Spitsbergen wilden gaan maken. Wij hebben het hier al vaker over gehad omdat een reis naar Spitsbergen ons beide heel erg aansprak. Wij hebben daarom gekeken waar wij moesten zijn wanneer wij een reis naar Spitsbergen wilden gaan maken. Je kunt namelijk in je eentje een reis naar Spitsbergen organiseren, maar dat is doorgaans niet de meest efficiënte manier om dit werelddeel te verkennen. Wij zijn daarbij ook een dagje ouder en vandaar dat wij graag met een organisatie onze reis naar Spitsbergen wilden gaan ondernemen. Wij hadden niet echt veel zin om in een groep onze reis naar Spitsbergen te moeten maken, maar wij zouden het wel heel fijn vinden wanneer er het een en het ander voor ons geregeld zou kunnen worden. Wij hebben daarom gekeken waar wij moesten zijn wanneer wij graag goed op reis wilden gaan en wij hebben heel veel informatie opgezocht over de mogelijkheden. Wij hadden daarbij twee criteria. Ten eerste wilden wij er zeker van zijn dat wij voor een goede prijs een reis naar Spitsbergen konden maken, en ten tweede wilden wij dus graag met een goed gevoel op reis gaan. Wij hebben daarom lang gezocht en uiteindelijk hebben wij gezien dat wij het beste met de mensen van explore in zee konden gaan. Deze mensen hebben namelijk een goede reputatie opgebouwd en die sprak ons heel erg aan. 

Wij boekten hier een reis naar Spitsbergen

Toen wij op de site van explore.be gingen kijken, zagen wij al heel snel dat wij hier veel interessante mogelijkheden kregen aangeboden. Het is daarom ook een lust om op deze site te kijken en om te lezen wat je tijdens je reis naar Spitsbergen allemaal te zien krijgt. Wij hoefden niet lang te twijfelen over wat wij graag wilden en wij hebben dan ook al heel snel een reis geboekt. 

Wij hebben zin in ons avontuur!

Wij hebben inmiddels alles geregeld voor ons avontuur en wij kunnen u zeggen dat wij heel veel zin hebben om op reis te gaan. Kortom:

  • Wij hebben hier een heel goede reis kunnen boeken 
  • Wij weten zeker dat alles in kannen en kruiken zal zijn
  • Wij hoefden voor deze reis niet veel geld te betalen 

Meer weten? Kijk dan even op de site van explore.be. Daar kunt u zich ook inschrijven voor een van de reizen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn